Wednesday, November 25, 2015

ZyraRoxx's Mini Giveaway: Buasir Otak the Komik

Hai everybodehh!! Finally aku berjaya menghupdate belog setelah seminggu, dua minggu dan minggu minggu yang lain menghambakan diri dengan kerja yang tak pernah habis.

Bak kata Mak aku, selagi ang tak mati selagi tu kerja tak pernah habis. Gilerr, ganas kentang Mak aku! Ni protes nak aku suruh balik kg ke hape ni? Haha

Hmm..letih memang letih tapi biasalah! Selagi otak tak buasir, selagi tu aku akan terus bertahan dan menahan demi mencari bersuap-suap nasi. 

Gilerr ah aku sekarang nih, kesan GST till now aku tak leh nk survive lagi. Tiap mlm gigit kuku buat alas pewut... pun dah kenyang. Help!!!

Okey, tipu sangat kuku boleh buat Ko kenyang. Karbohidrat tinggi ke cik Kak?

Korang macam mana ek?? Ke aku sorang ja gigit kuku isi perut? Dasar otak buasir! Kahkahkah

Anyway, terlanjur cakap pasal otak buasir ni, today I was craving something from this giveaway

Amboih, craving tu tak tahan!!! Haha

Giveaway ni kalo untung nasib, timbul lah hadiahnya. Hadiah dia aku teringin sangat, free komik from buasir otak. Yer betol! Aku join sebab aku nak hadiah komik dari buasir otak tu hehe -..-

 
Komik ni sangat menarik sebab membabitkan 32 orang pelukis indie/blogger.
 Aku memang suka sangat baca komik....5 tahun lepas kahkahkah
Sejak umur meningkat matang Dan unggul ni aku dah beralih pada novel, tapi tu pun ikut mood jugak. Novel yang aku dapat dari contest karangkraf 2 tahun lepas pun tak habis baca lagi. Dah 2 tahun kertas penanda tu duduk Kat page tu ja tak rasa nak berganjak pun hahahha

Pada aku feel baca komik nih lain sikit. Otak ko tak stress sangat. Sehari patblas Kali pun ko leh katam. Plus kartun yang comel-comel tu mengidupkan watak komik tu. Eceh..susah nak explain sebab peminat komik ja faham hahaha

So, kalau nak join giveaway ni dialu-alukan. Click sini untuk terma dan syarat. Tapi kalo tak nak join boleh beli komik ni online.

Email Sana: princeofnoob[at]gmail[dot]com

Harganya 30 hingget jer.

Korang join, join jugak tapi doakan aku dapat hadiah tu yeh kihkihkih



11 comments:

  1. Ada rezeki dapatlah komik si buasir tu..:D

    ReplyDelete
  2. Wah..join ke? ramai betul yg join GA tuh..apapon good luck ok.

    salam singgah dari blog arepnakbebel.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeh, tq...agknya ramai yg nak kak yong kawasan payung haha

      Delete
  3. Good luck! juga buat cik CT tu.
    oklah ada 2 cik CT satu Mrs. A satu
    Verangan... muaaahhaaaaaa....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...